Levering binnen 2-3 werkdagen. Geen verzendkosten (NL & BE) boven € 50.-

Bio Damascena Rose Otto Facial Toner

Bio Damascena Rose Otto Facial Toner

Bio Damascena Rose Otto Facial Toner

Brengt de huid in evenwicht met o.a. rozenwater.

200 ml

Als u dit product wilt bestellen ga naar www.alteyashop.nl

Alteya Organics   Aroma   BPA Free   Ceres   Gluten Free   Rose Valley   USDA Organic   Vegan

000

Onze Bio Damascena Rose Otto Facial Toner brengt de huid weer in evenwicht en verhoogt de effectiviteit van de verdere huidverzorging. Zuivert, verzacht en verfijnt de huid en zorgt voor een gezonde teint. Biologische rozenolie vernieuwt, voedt en kalmeert de huid. Het gaat schade door vrije radicalen tegen, stimuleert de collageenproductie en vertraagt de verouderingsprocessen. Biologisch rozenwater tonifieert, kalmeert en voedt en brengt de huid in balans. Het Miron violet glas geeft een goede bescherming van de toner.

Ingrediënten:
Rosa Damascena (Rose) Flower Distillate*, Glycerin*, Citrus Extract*, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil*, Eugenol**, Geraniol**, Citronellol**, Linalool**.
* certified organic ingredients
** naturally occurring in essential oils

 

Rosa Damascena / Biologische Rozenolie – Rose Otto: vernieuwt, voedt en kalmeert de huid. Bestrijdt vrije radicalen, stimuleert de productie van collageen en helpt bij het vertragen van het verouderingsproces. Heeft een verstevigende en samentrekkend effect op de haarvaten net onder het huidoppervlak. Maakt de huid gloeien en charmant.

Rosa Damascena / Biologisch Rozenwater: Rozenwater is niet alleen heerlijke geurend, maar het is al eeuwen bekend om zijn verfraaiing van eigenschappen op de huid. Het heeft zacht samentrekkende eigenschappen en is geschikt voor alle huidtypes. Het tonen en balanceert de huid en heeft een verbazingwekkende, kalmerende en voedende eigenschappen.

Extra informatie

Inhoud

Aanbevolen voor

Alle huid typen

Toepassing

Ontgiftend, Reinigend, Verzachtend

Gebruik

Twee keer per dag te gebruiken, in de ochtend en avond.

Ingrediënten

,

Beoordelingen(0)

Nog geen beoordelingen.

Stuur een reactie

Be the first to review “Bio Damascena Rose Otto Facial Toner”