Levering binnen 2-3 werkdagen. Geen verzendkosten (NL & BE) boven € 50.-

Over Ons

Alteya Organics

Ons verhaal

Alteya Organics werd officieel opgericht in 1999. Echter is de teelt en de zorg voor rozen een familie traditie die begon in de vroege jaren 1900. Onze biologische rozenvelden, afgeschermd door de hellingen van twee majestueuze bergketens, liggen in het hart van de Bulgaarse Rozenvallei, het land van de Thracische koningen en de thuisbasis van de mooiste bloem in de wereld – de Bulgaarse Rose.

We kweken en oogsten rozen en lavendel en destilleren hoogwaardige essentiële oliën  bloemenwater met behulp van generaties-oude recepten. Daarnaast bieden ook een breed scala van biologische plantaardige extracten, oliën en kruiden uit de eco-regio’s van het Balkan gebergte. Na vele jaren van uitgebreid onderzoek, verbeterde we onze eigen stoom-destillatie methode. Deze traditie is een huwelijk aangegaan met de wetenschap om de essences de dermatologie-graad te laten behalen met behouden van de therapeutische eigenschappen en de synergie van de planten.

 Wat we doen

Jaren lang heeft het wetenschappelijk team van Alteya’s onderzoek gedaan naar oude traditionele recepten en de wonderlijke effecten van biologische rozenolie (Rose Otto) op de huid. Als gevolg daarvan waren we in staat om de productie van zeldzame rozen een biologische huid- en verzorging lijn  te maken op basis van oude beproefde formules, verbeterd om te voldoen aan de huidverzorging behoeften van de moderne, eco-vriendleijke mens.
De producten zijn gebaseerd op een exclusieve combinaties, ons eigen Bio-Damascena® Skin Complex – een combinatie van organische essentiële oliën en extracten in combinatie met biologische Rose Otto – ontworpen om weerstand te bieden aan omgevingsfactoren, de huid te verbeteren en ​​het verouderingsproces te vertragen.

Een familie, een team.

Alteya Organics is een bedrijf waar we rekening houden met alle leden van ons team als ware het  familie. Wij zijn ervan overtuigd dat het onze belangrijkste zakelijke verantwoordelijkheden is om een positieve energieke werkomgeving, welvaart aan onze lokale gemeenschap en ons succes met de mensen om ons te delen. We hebben meer dan 50 full-time werknemers, maar tijdens het oogsten bieden wij werk aan meer dan 400 extra gezinnen.

Onze klanten en partners

De kennis, geschiedenis en ervaring in het maken van ruwe aromatische ingrediënten, gecombineerd met de beste kwaliteit producten, hebben ons geholpen een sterk bedrijf te worden met langdurige klantrelaties met vele partners, distributeurs, groothandels en retailers op meerdere markten. Wij leveren ingrediënten voor de persoonlijke verzorging, cosmetica en parfum-industrie in Azië, Europa, Noord-Amerika en Australië.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid wordt gecombineerd met ons pioniersschap in de productie van biologische huid- en lichaamsverzorging. De heeft geleid tot relaties met belangrijke retailers, groothandels en distributeurs, alsmede eindklanten over de hele wereld.

 

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP