Levering binnen 2-3 werkdagen. Geen verzendkosten (NL & BE) boven € 50.-

De kunst van het destilleren

De kunst van het destilleren
27 maart 2014 Eric Verhagen
De kwaliteit en de therapeutische eigenschappen van etherische oliën of bloem wateren zijn sterk afhankelijk van de kwaliteit van de biologische planten, de distillatie techniek en een goede opslag. Dat is de reden waarom de kwaliteit wordt bereikt op verschillende niveaus.
Eerst worden de biologische bloemen geplukt en zorgvuldig geselecteerd om de vereiste kwaliteitscriteria te behalen. Om de superieure kwaliteiten van de verse plant materiaal te behouden worden deze onmiddellijk vervoerd naar de distilleerderij, waar het distillatie-proces meteen begint.
Alteya Organics heeft experts in dienst die continu onze distillatie techniek verbeteren om ervoor te zorgen dat we de waardevolle therapeutische eigenschappen van de plant behouden. Elke stap van het destillatieproces is gecontroleerd om een ​​maximale kwaliteit te waarborgen. Elke stap is uitgebreid getest om u de garantie van de beste olie te kunnen geven. Wanneer de essentiële olie of distillaat klaar is, gaat het naar een door de regering aangewezen laboratorium voor de uiteindelijke beoordeling en certificering. Dit zorgt ervoor dat elke partij vluchtige olie of bloem water dat we produceren wordt getest op zuiverheid en kwaliteit behulp van gaschromatografie-analyse en laboratoriumtests.
We werken hard om ervoor te zorgen dat Alteya Organics producten creëert die superieur zijn aan in vergelijk met die van andere bedrijven in onze sector. Een andere belangrijke punt dat ons onderscheidt van de meeste andere natuurlijke en biologische bedrijven is dat we voldoen aan de strenge USDA  standaard. Onnodig te zeggen dat we het binnen het bedrijf het strenge productie proces en het te volgen beleid en  procedures onderschrijven om ervoor zorgen dat elk  van de productie voldoet aan de kwaliteitscontrole binnen ons bedrijf, ons personeel en indien van toepassing, gecontroleerd door externe laboratoria. We zijn toegewijd aan het uitbreiden van onze activiteiten door het verstrekken van superieure kwaliteit, veilig voor het milieu, de huid- en lichaamsverzorging producten, alsmede aromatherapie ingrediënten om de behoeften van onze klanten tevreden te stellen.